Rescue
logo the globe den haag

DE DUIKSCHOOL

Met eigen indoor zwembad van 120m2 groot en 3 meter diep, altijd je eigen lestijden bepalen.

Onze Stress & Rescue duikopleding - € 295,

 

Deze uitdagende duikopleiding zorgt ervoor dat je niet alleen een betere duiker wordt, maar dat je ook op een meer verantwoorde manier met jezelf en je buddy weet om te gaan. In deze uitermate leuke en interessante duikopleiding mag je van ons het volgende verwachten:

 

  • Online lesmaterialen, uitermate eenvoudig jezelf voorbereiden met het SSI digitale lesmateriaal wat vol staat met filmpjes en gesproken tekst. Dit maakt het leren en leuker en eenvoudiger.
  • 3 theorielessen waarin het voorkomen van stress en het voorkomen van een duikongeval prioriteit hebben. Uiteraard wordt de theorie afgesloten met een schriftelijk examen.
  • Een 3-tal ( of indien nodig meer ) zwembadlessen waarbij techniek en vaardigheid centraal staat.
  • 3 duiken in het buitenwater waarin we niet alleen nogmaals de vaardigheden herhalen, maar we ook diverse scenario’s voor je klaar hebben liggen welke jij dient op te lossen.

 

De prijs van de stress en rescue opleiding is € 295,- en inclusief: lesmaterialen, zwembadlessen en indien nodig extra, en een drietal buitenduiken. Het gebruik van de duikmaterialen is in de prijs inbegrepen evenals een digitaal brevet. Tegen € 7,90 meerprijs kun je ook een plastic brevet krijgen.

 

Al onze cursisten van welke duikopleiding dan ook ontvangen 10% kassakorting op alle aankopen welke in het duikcentrum gedaan worden. ( niet geldig op aanbiedingsprijzen )

 

Los van deze duikopleiding wordt wel van je verwacht dat je kennis hebt van eerste hulp van zowel reguliere ongevallen als van duikongevallen. Je kunt deze cursus bijboeken voor € 199,-

 

Ook voor de diver stress en recue cursus mag je zelf je lestijden bepalen ( uiteraard wel in overleg met ons )

 

 

Duiksportcentrum the Globe, Waldorpstraat 15K, 2521CA den Haag, Tel: 070-3227592

 

 

WHAT WE DO

Duikopleidingen, leren duiken, flexibel leren duiken bij onze duikschool, welke duikcursussen verzorgd in den Haag, maar ook voor klanten uit Zuid Holland, Rotterdam, Leiden, Alphen aan de Rijn, het Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Naaldwijk, de Lier, Portugaal, Rhoon, Zoetermeer, Bleiswijk, berkel Rodenrijs, Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiderdorp, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Waddinxveen, Roelofarendsveen, Nieuw Vennep, Zoeterwoude, Gouda, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Reeuwijk, Moordrecht, Pijnacker, het groene hart, Leimuiden, Kaag en Braasem, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Noord Holland, Brabant, Flevoland en Zeeland.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.